Skriv ut

Denna kursdag var mer än väl investerade pengar. För min del har den varit till stor hjälp i min personliga utveckling att våga plocka fram min egen inneboende potential. Att känna mig mer bekväm att stå på en scen och dessutom tycka om det. Stort tack till Torbjörn, Magnus och Maria för att ni kommit på denna mix - "Retorik all inclusive"

Margareta Bergström Health Care Consulting
 

Jag har hållit många tal både privat och professionellt. Ibland har det gått bra och ibland........ Nu förstår jag varför det funkat ibland och jag vet vad jag ska tänka på nästa gång jag ska stå inför en grupp o tala. Jag kan verkligen rekommendera kursen för dig som vill förstå vad du behöver göra. Om du som jag går in i detta med ett öppet sinne och vilja att utvecklas, kommer du att se dig själv växa som talare under dagen och du kommer att gå därifrån och se fram emot nästa tillfälle då du ska stå framför andra och övertyga.
 
Christian Malm, Resursforum
 

Maria, Magnus och Torbjörn kompletterar varandra väldigt väl och har gedigen erfarenhet inom sina respektive områden. Med en bra blandning mellan teori och praktik får man utmana sig själv för att lära sig nytt. Vill du veta mer om hur din röst, din kropp och ditt manus påverkar din publik? Då ska du definitivt gå denna kurs.
 
Pelle
 

Kursen har höjt mig som talare. Jag har nu en bättre insikt om mina verktyg för att kunna leverera effektiva presentationer. Och med effektiva presentationer blir mina mål lättare att få igenom och genomförda.
 
Johan Pettersson

En väldigt inspirerande och givande dag där man med säkra händer lotsades till att bli en tryggare talare, man fick många konkreta och personliga verktyg med sig hem!

Marika Karras, Sweco